«Κάθε κομμάτι έχει τη δική του μοναδική ιστορία… όπως κι εσύ»!

Με αυτό το μότο και με απόλυτο σεβασμό στο στυλ και τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, η εμπνεύστρια και δημιουργός από την Θεσσαλονίκη, Έφη Μιχαηλίδου κάνει τη δική της fashion πρόταση μέσα από το νέο και πολλά υποσχόμενο brand “Two & A Half”,σχεδιάζει ρούχα και αξεσουάρ για όσες γυναίκες θέλουν να κινούνται καθημερινά με άνεση και αυτοπεποίθηση ,  εκφράζοντας  μέσα από το ντύσιμο τους την προσωπικότητα τους.

Το αινιγματικό όνομα Two and a half...προκύπτει από το χρόνο που χρειάστηκε ,ώστε να ολοκληρωθεί το πρώτο κομμάτι της συλλογής, το οποίο στάθηκε και η αιτία της ιδέας της δημιουργίας του brand.

IMG_1028

The story so far...

Η ιστορία του “Two & A Half” ξεκινάει από τις βελόνες της γιαγιάς. Η creator Έφη Μιχαηλίδου θέλοντας να ενώσει το χθες με το σήμερα επιστράτευσε την παραδοσιακή βελόνα της γιαγιάς της και χρησιμοποιεί μια αγαπημένη τεχνική του παρελθόντος για να δημιουργήσει μοναδικά κομμάτια.

Έτσι η πολυαγαπημένη της γιαγιά έγινε η έμπνευση.

 

Αυτές οι δυόμισι ώρες ηταν αρκετές για να με ωθήσουν στο να ξεκινήσω το δικό μου ταξίδι!

“Μεγαλώνοντας η γιαγιά μου ήταν η ηρωίδα μου. Με ενέπνευσε να είμαι ο καλύτερός μου εαυτός. Με κάνει περήφανη για το ποια είμαι και τι έχω καταφέρει μέχρι σήμερα. Μου έδωσε το θάρρος να είμαι το άτομο που είμαι σήμερα. Και πάνω από όλα μου μετέφερε όλη της τη γνώση. Οφείλω τις δημιουργίες μου στα μαθήματά της, στην αγάπη της αλλά και στο μεράκι της”

Materials and inspiration

Κάθε ιστορία αγάπης έχει τους πρωταγωνιστές της.

Οι δικοί  μας είναι οι πρώτες ύλες  και μια ομάδα ανθρώπων που μένει πιστή στην παράδοση και στις κατευθύνσεις μας.

Στόχος μας είναι η ατομική δημιουργικότητα να μετατραπεί σε μια συντονισμένη και συλλογική προσπάθεια προώθησης του χειροποίητου ελληνικού προιόντος.

 

Οι δημιουργίες της "Two and a Half" εκφράζουν απόλυτα το πάθος της σχεδιάστριας για το προσωπικό στυλ, την ποιότητα και την αισθητική. Κάθε κομμάτι υπόσχεται να δώσει μία αίσθηση μοναδικότητας σε κάθε look.

Εξερευνήστε την συλλογή μας, η οποία βασίζεται στην αυθεντικότητα, τη διαχρονικότητα  και βρείτε τον δικό σας μικρό θησαυρό που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας.

Καλώς ήρθατε στον κόσμο μας και ελπίζουμε να μας αγαπήσετε  όπως κι εμείς!