«Κάθε κομμάτι έχει τη δική του μοναδική ιστορία… όπως κι εσύ»!

Με αυτό το μότο και με απόλυτο σεβασμό στο στυλ και τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, η εμπνεύστρια και δημιουργός από την Θεσσαλονίκη, Έφη Μιχαηλίδου κάνει τη δική της fashion πρόταση μέσα από το νέο και πολλά υποσχόμενο brand χειροποίητων πλεκτών αξεσουάρ “Two & A Half”.

 

Το όνομα του brand - “Two and a Half” - προκύπτει από τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας (2,5 ώρες) που απαιτείται για να ολοκληρωθεί κάθε κομμάτι. Για τη δημιουργό του “Two & A Half” ένας από τους βασικούς στόχους είναι να προβάλλει τα στοιχεία που διαφοροποιούν την κάθε γυναίκα και ταυτόχρονα να παρουσιάσει διαχρονικά αξεσουάρ που χαρακτηρίζονται από τη μοναδικότητα τους.

IMG_1028

The story so far...

Η ιστορία του “Two & A Half” ξεκινάει από τις βελόνες της γιαγιάς. Η creator Έφη Μιχαηλίδου θέλοντας να ενώσει το χθες με το σήμερα επιστράτευσε την παραδοσιακή βελόνα της γιαγιάς της και χρησιμοποιεί μια αγαπημένη τεχνική του παρελθόντος για να δημιουργήσει μοναδικά κομμάτια.

Έτσι η πολυαγαπημένη της γιαγιά έγινε η έμπνευση για τις ξεχωριστές τσάντες.

 

“Μεγαλώνοντας η γιαγιά μου ήταν η ηρωίδα μου. Με ενέπνευσε να είμαι ο καλύτερός μου εαυτός. Με κάνει περήφανη για το ποια είμαι και τι έχω καταφέρει μέχρι σήμερα. Μου έδωσε το θάρρος να είμαι το άτομο που είμαι σήμερα. Και πάνω από όλα μου μετέφερε όλη της τη γνώση. Οφείλω τις δημιουργίες μου στα μαθήματά της, στην αγάπη της αλλά και στο μεράκι της”

Materials and inspiration

Κάθε ιστορία αγάπης έχει τους πρωταγωνιστές της. Αυτοί θα “μπλέξουν” την ιστορία τους, θα την εμπλουτίσουν και θα την τελειοποιήσουν.

Μια τέτοια ιστορία αγάπης υπάρχει και στην “Two & A Half” με τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται.

Τα μοναδικά νήματα κατασκευασμένα αποκλειστικά από την "Two & A Half", ενώ το δέρμα και τα φερμουάρ επιλέγονται με ιδιαίτερη προσοχή και περνούν από πολλά τεστ για να διασφαλιστεί η ποιότητα της κάθε δημιουργίας.

Οι δημιουργίες της "Two and a Half" εκφράζουν απόλυτα το πάθος της σχεδιάστριας για το προσωπικό στυλ, την ποιότητα και την αισθητική. Κάθε κομμάτι υπόσχεται να δώσει μία αίσθηση μοναδικότητας σε κάθε look.

Εξερευνήστε την συλλογή μας, η οποία βασίζεται στην αυθεντικότητα, τη διαχρονικότητα και τα trendy χρώματα και βρείτε τον δικό σας μικρό θησαυρό που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας.

Καλώς ήρθατε στον κόσμο μας και ελπίζουμε να αγαπήσετε τις τσάντες μας όπως κι εμείς!