«Κάθε κομμάτι έχει τη δική του μοναδική ιστορία… όπως κι εσύ»!

Με αυτό το μότο και με απόλυτο σεβασμό στο στυλ και τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, η εμπνεύστρια και δημιουργός από τη Θεσσαλονίκη, Έφη Μιχαηλίδου κάνει τη δική της fashion πρόταση μέσα από το νέο και πολλά υποσχόμενο brand “Two & A Half”.

 

Το όνομα του brand - “Two and a Half” - προκύπτει από τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας (2,5 ώρες) που απαιτείται για να ολοκληρωθεί κάθε κομμάτι. Για τη δημιουργό του “Two & A Half” ένας από τους βασικούς στόχους είναι να προβάλει τα στοιχεία που διαφοροποιούν την κάθε γυναίκα και ταυτόχρονα να παρουσιάσει διαχρονικά ρούχα και αξεσουάρ που χαρακτηρίζονται από τη μοναδικότητά τους.

IMG_1028

The story so far...

Η “Two & A Half” εμπνέεται πολυεπίπεδα από τον χρόνο. Τον χρόνο κατασκευής του κάθε προϊόντος, αλλά και τον χρόνο που κάθε γυναίκα έχει να διαχειριστεί καθημερινά. Ανάμεσα σε όλες τις υποχρεώσεις, η σύγχρονη γυναίκα έχει ανάγκη κι επιθυμία να νιώθει στιλάτη και άνετη. Να έχει στην ντουλάπα της κομμάτια σύγχρονα και ταυτόχρονα διαχρονικά ώστε να μπορεί να κάνει εύκολους συνδυασμούς σε ρούχα, προσθέτοντας τσάντες και αξεσουάρ που αναβαθμίζουν κάθε της εμφάνιση.

Η “Two & A Half” δημιουργεί κυρίως με βάση το λευκό και το μαύρο, σε minimal γραμμές και πολλά layers ώστε οι συνδυασμοί να είναι πρακτικοί, εύκολοι και πάντα in fashion.

Η σχεδιάστρια Έφη Μιχαηλίδου ενώνει δημιουργικά το χθες με το σήμερα και κοιτάζει προς το μέλλον με όρεξη κι έμπνευση.

«Η εταιρεία είναι αφιερωμένη στη γιαγιά μου που ήταν η ηρωίδα μου… και πάνω απ’ όλα μου μετέφερε το θάρρος και την αγάπη για τη ζωή έτσι ώστε να εξελίσσω την κάθε μου μέρα».

Materials and inspiration

Κάθε ιστορία αγάπης έχει τους πρωταγωνιστές της. Αυτοί θα “μπλέξουν” την ιστορία τους, θα την εμπλουτίσουν και θα την τελειοποιήσουν.

Μια τέτοια ιστορία αγάπης υπάρχει και στην “Two & A Half” που φροντίζει κάθε λεπτομέρεια. Γι’ αυτό και βασικό συστατικό κάθε δημιουργίας είναι η καλύτερη ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται.

Το δέρμα στα αξεσουάρ είναι γνήσιο, τα φερμουάρ επιλέγονται με ιδιαίτερη προσοχή και περνούν από πολλά τεστ για να διασφαλιστεί η ποιότητά τους, ενώ τα νήματα κατασκευάζονται αποκλειστικά από την "Two & A Half".

Όλα τα ρούχα, οι τσάντες και τα αξεσουάρ εκφράζουν απόλυτα το πάθος της σχεδιάστριας για το προσωπικό στυλ, την ποιότητα και την αισθητική. Κάθε κομμάτι υπόσχεται να δώσει μία αίσθηση μοναδικότητας σε κάθε look.

Εξερευνήστε τη συλλογή μας, η οποία βασίζεται στην αυθεντικότητα και τη διαχρονικότητα και βρείτε τον δικό σας μικρό θησαυρό που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας.

Καλώς ήρθατε στον κόσμο μας και ελπίζουμε να αγαπήσετε τις συλλογές μας όπως κι εμείς!